Andullatietherapie
facebook

Wellsi

RELAXEN IN STIJL

Evelien Dries


Andullatietherapie


Andullatietherapie is een nieuwe, niet-medicamenteuze en compleet pijnloze methode die via een Massage Matras klachten bij meerdere chronische aandoeningen verzacht. De ontwikkeling van de andullatietechnologie is gebaseerd op onderzoeksdata gepubliceerd door buitenlandse en Vlaamse Universitaire instellingen.


Tijdens de massagesessies van 15 à 30 minuten met andullatie ervaart de patië nt zowel infrarode warmte als volledig mechanische lichaamsvibraties. De massage met andullatie gebeurt steeds in ruglig.


Wanneer artsen een diagnose van een chronische aandoening hebben bevestigd, zullen tot 84% van deze patiënten hun klachten kunnen verzachten door toepassing van een supplementair regime van volledige andullerende lichaamsvibraties.


Gelijklopend met de werkwijze van artsen, waarbij ze hun patiënten op regelmatige basis medicatie en een gamma van behandelingen moeten voorschrijven om de chronische klachten onder controle te kunnen houden, zo moet ook andullatie regelmatig toegepast worden. Andullatietherapie zal de oorzaak niet wegnemen en niets genezen maar wel de klachten onderdrukken en verzachten.


Voor wie en waarom?


CHRONISCHE PIJNKLACHTEN


Andullatietherapie wordt in het bijzonder toegepast voor die patiënten die onder de categorie ‘chronische pijnpatiënten’ vallen. Chronische klachten zijn klachten die minstens drie maanden aanhouden en frequent opnieuw optreden. Ondanks alle mogelijke tussenkomsten bestaan er vandaag nog steeds geen behandelingsmethodes, medisch of paramedisch, die uw chronische lasten snel en blijvend kunnen doen verdwijnen. Om deze reden is het noodzakelijk chronische pijnen dagelijks te bestrijden om zo de dagelijkse klachten te verminderen en levenskwaliteit te verhogen. Andullatietherapie kan hiervoor een oplossing zijn.


Vele patiënten met onderstaande aandoeningen vertonen zeer goede resultaten bij de toepassing van mechanisch opgewekte verticale sinusoïdale vibratiestimuli.


Volledige lichaamsvibratie :


-Slaapstoornissen

-RLS ( restless legs)

-Reuma/osteoporose

-Parkinson

-Ontspanning

-Lymfedrainage en doorbloeding

-Lumbago, hernia,verschot

-Fibromyalgie/CVS/Spasmofilie

-Discus artrose in de onderrug

-Discus artrose in de nek/schouders

-Burn-out

-Artrose/gewrichten

-Artritis /ontstekingen

-Wellness


Prijs: (betalen kan cash of via payconiq)


15min       €5

30min      €10


5 beurtenkaart     €50

(Bij volle kaart 15min gratis of een persoon meebrengen die 15 min mag proberen)


check je aantal beurten op je klantenkaart.


Huize Artis Amore

Vrijheid 230, 2320 Hoogstraten

Copyright @ All Rights Reserved