Figuurcorrectie/Pijnbestrijding
facebook

Wellsi

RELAXEN IN STIJL

Evelien DriesFiguurcorrectie/ Facelift met Ultratone Biostimulatie/ Pijnbestrijding

HOE WERKT ULTRATONE ?


Met biostimualtie wordt vitaliteit op celniveau geactiveerd. Door afwisselende patronen en golfvormen van specifieke signalen wordt vetvrijgave gestimuleerd, afvalstoffen verwijderd, de lymfatische circulatie verbeterd, spiervezels gestimuleerd en de huid verjongd. Dit levert optimale, snelle en langdurige resultaten op! Bovendien geeft dit geen inwendige beschadigingen zoals bij Cryolipolyse ( vet bevriezen)

De technologie waarmee je tijdens een proefbehandeling kennis gaat maken noemen wij Biostimulatie. Biostimulatie is een door Ultratone ontwikkelde BioenergyTM technologie waarbij specifieke lichaamseigen signalen niet alleen je spieren op een prettige manier trainen maar waarbij gelijktijdig vetafbraak wordt bevorderd, de lymfedrainage wordt verbeterd en de huid wordt gelift, verstrakt en verstevigd.


HOE VOELT EEN ULTRATONE BEHANDELING AAN ?


Een vibratie (trilling) en spiercontractie signaal worden gelijktijdig op het lichaam afgegeven. De spieraanspanning voelt niet schokkerig of pijnlijk maar er wordt geleidelijk naar een maximale spiercontractie toegewerkt. Het Ultrawave signaal staat dan ook bekend als het meest comfortabele elektrostimulatie signaal ter wereld.

Elke minuut verandert het signaal en je ervaart op elk lichaamsgebied een andere sensatie. De Ultrawave golfvorm bestaat uit een samengesteld signaal van microstroom, licht en specifieke frequenties voor vetreductie, lymfedrainage, spiercontractie en huidverbetering. Het is dan ook niet te vergelijken met andere vormen van elektrische spierstimulatie (EMS).


WANNEER MERK IK RESULTAAT VAN EEN BEHANDELING ?


De Ultratone Bioenergy systemen geven direct resultaat; al binnen een proefbehandeling van 15 minuten. Met plaatselijke omvangvermindering (op één meetplek) van 1-4 cm na 15 minuten.

Mijn  cadeau voor jou is de ideale manier om jezelf te overtuigen van de werking van Biostimulatie en kennis te maken met onze andere mogelijkheden om vitaal ouder te worden. Wellsi biedt met deze totaaloplossingen aantrekkelijke alternatieven voor elk esthetisch probleem zoals een facelift of liposuctie.


WAARDOOR VERLIES IK PLAATSELIJK CENTIMETERS EN WELK RESULTAAT MAG IK VERWACHTEN OP DE LANGE TERMIJN ?


Centimeterverlies wordt gerealiseerd door een gecombineerde actie op vochtafvoer (lymfedrainage), spiertraining, huidverstrakking, compressie en vetreductie. Zonder risico op spierscheurtjes of blessures.

De eerste behandeling verlies je in verhouding de meeste centimeters. Een gedeelte hiervan komt terug na de eerste behandeling. Het gemiddelde duurzame verlies per behandeling is 0,5 cm. Het gemiddelde omvangverlies na 12 behandelingen is 6 cm op één meetplek (buik), zonder aanpassing in voeding en beweegpatroon bij een stabiel gewicht. Resultaten zijn uiteraard persoonsafhankelijk. Een Ultratone specialist kan op basis van uw lichaamsstatistieken een advies op maat geven om  een gezonde buikomvang te bereiken. Bovendien kan je met de Dreamshaper zelf bepalen waar je je lichaam op een natuurlijke wijze wil verstevingen wat niet kan bij een dieet , waarbij je lichaam het dan zelf gaat bepalen.  Bij een dieet wordt misschien je buik wel dunner maar je billen niet. Dit is vanaf nu verleden tijd.


Meervoudige werking van de Ultratone Biostimulatie:

:


-versterkt en verstrakt spieren

-verhoogt de spiermassa

-vermindert vetmassa-

-bestrijdt plaatselijke vetmassa

-vermindert omvang

-verstrakt, verstevigt en lift de huid

-verbetert de bloed en lymfecirculatie

-ontgift en draineert

-vermindert vochtophoping

-geeft energie

-bestrijdt cellulite

-verhoogt collageen en elastine productie

-bevordert spierherstel


Interesse ? Boek je gratis proefsessie waarbij ik u nog meer info kan geven op maat!!!!


Resultaten na 12 beurten.

Huize Artis Amore

Vrijheid 230, 2320 Hoogstraten

Copyright @ All Rights Reserved