LinksWil je er eens een weekendje of een paar dagen op uit, om volledig tot rust te komen, te genieten en te ontspannen. Combineer een heerlijke privé sauna en wellness met bv. een bezoekje aan het Begijnhof van Hoogstraten, Bootjesven te Wortel, Merksplas Kolonie enz. en verleng je moment van ontspanning door te overnachten in een B&B en/of een heerlijke maaltijd in een restaurant.B&B


't Breugelhof ****


Appartement  te huur voor kort ( vanaf 1 nacht) of middellang verblijf in het laagseizoen. . Volledig ingerichte bovenverdieping ( +/- 100 m²) met 3 slaapkamers ( max. 4 + 2 personen) Met mogelijkheden voor self-catering of ontbijt op het appartement geserveerd . Méér dan een Bed and Breakfast voor minder geld ! . Merksplas ligt in de Antwerpse Kempen , vlak aan de Nederlandse grens, op 8 km van Turnhout en 42 km van Antwerpen. Je vindt er rust in de groene natuur...je kan er fietsen, wandelen . Geen bijkomende kosten .Persoonlijk onthaal . Gunstiger tarief vanaf 2 en 7 nachten. Zeer geschikt voor expats . .......INFO in NL. Domein Kolonie Kapel en feestzalen Corsendonck op 2.5 km .


Tuin der zinnen


Deze  bed & breakfast is gelegen in Rijkevorsel, een landelijke gemeente in de Noorderkempen. We wonen op het platteland, tussen de velden , weiden met in de verte de bossen van Merksplas – kolonie. Vanuit de kamers op de bovenverdieping heb je een prachtig uitzicht. Onze bed & breakfast heeft vijf kamers, drie ruime kamers op de bovenverdieping en twee kleinere kamers op het gelijkvloers. Elke kamer heeft een eigen badkamer, tv en internet.Fragaria


Een gerenoveerde hoeve in de Antwerpse kempen.

Restaurants 


BegijnhofResto Begijnhof is een gezellig Frans restaurant in het centrum van Hoogstraten, vlakbij de grens met Nederland.

Met zijn seizoengebonden gerechten kan elke fijnproever hier genieten.

Het mooie terras biedt een fijne plaats om met mooi weer te genieten van de fijnproeverskeuken van Restaurant Begijnhof.

Het restaurant is gesloten op dinsdag en woensdag.


Mangerie 't Cruydt


In zowel de unieke ambiance van de Mangerie als in het ernaast gelegen Greenhouse, hebben kookkunstenaar Barry Smeekens en zijn team, hun ideeën op smaakvolle wijze gestalte gegeven. De plannen werden daar, in een eendrachtige samenwerking, gesmeed en verwezenlijkt.

Kortom wie niet alleen de smaakpapillen wil verwennen, maar ook de ogen de kost wil geven, raden wij aan om bij Mangerie ’t Cruydt te reserveren.

Geopend van woensdag t/m maandag van 12.00 tot 21.30 uur