Instant Gelaatsverzorging

Instant GelaatsverzorgingNu kan je jezelf verwennen met een uitgebreid gamma van snelle, 30 minuten behandelingen in de MineralZone van Wellsi.


De MineralZone werd gecreëerd als serene beauty-&welzijnsruimte, met een beknopt gamma professionele "beauty boosting" behandelingen.


De MineralZone By Ahava biedt superieure voordelen voor de huid, op basis van het DNA van het merk - de kracht van natuurlijke Dode Zee mineralen die je vindt in water, modder, woestijnplanten van de regio & hoogwaardige technologieën om meteen zichtbare resultaten te bieden.


Voordelen


- Super betaalbare aanbieding, om het maximale uit de tijd te  halen tijdens deze beknopte sessie van 30 minuten.


- Alle behandelingen €35


- Resultaatgericht, efficiente behandelingen die aan de belangrijkste noden voldoen zoals: gestresseerde huid, gebrek aan "glow",vermoeide huid, gedehydrateerde huid, verlies aan elasticiteit.


- Alle producten die gebruikt worden tijdens de Me-time sessie  zijn ook te verkrijgen bij Wellsi.
Mix & Mask


Een behandeling met verschillende maskers, tegelijkertijd! Beantwoordt aan alle noden van je huid voor een uitstraling om WOW tegen te zeggen.Detox Time


AHAVA's natuurlijke modder & mineralenbehandeling om je huidoppervlak te bevrijden van vervuilende stoffen, je "glow" te herstellen en de natuurlijke barrière van de huid te versterken om je te wapenen tegen dagelijkse stressfactoren.Skin Fitness


Verkwikkende behandeling voor een gladde en strakke huid. Pak de vermoeidheid en vroegtijdige veroudering aan in slecht 30 minuten!!Beauty & Relaxation to go


Gepersonaliseerde, diepreinigende en relaxerende behandeling. Puur genieten !!Mineral Recharge


Hydraterende boost als dorstlesser voor zelfs de meest droge huid!!! AHAVA's exclusieve Osmoter Herlaadt je huid om ze te laten stralen van binnenuit.Peel-Off


Ultra-fris, helpt vermoeidheid en dofheid weg te nemen. Help bovendien ook voor het verminderen van fijne lijntjes, maakt het huidoppervlak glad, egaliseerd en verzacht de huid.

Zuivert poriën en elimineert zwarte puntjes. Kortom de ideale behandling voor hem en haar.
De Me-time sessies worden uitgevoerd met AHAVA's professionele producten. Deze professionele lijn brengt het natuurlijke kuuroord van de Dode Zee naar Wellsi. De authentieke en professionele formules zijn gebaseerd op de natuurlijke voordelen van de Dode Zee elementen: modder, mineralen, woestijnplanten.
Ben je na deze Instant Gelaatsverzorging helemaal weg van de producten ? Dan je de producten aan 10% kortingaankopen in de Wellsi Store !!!!