Kids Relax Corner

Kids Relax Corner 

Pure ontspanning voor kinderen


Ontspanning voor kinderen 


Ook kinderen mogen wel eens van kop tot teen worden verwend.

Het is belangrijk dat kinderen ontspannen zijn tijdens hun dagelijkse bezigheden. Kinderen moeten tegenwoordig zo ontzettend veel. Biedt je kind de kans om nieuwe energie op te doen en zich los te koppelen van waar ze mee bezig waren. Dat kan dus allemaal in onze Kids Relax Corner.
Mijn Eerste Massage 


Maak kennis met de voordelen van massage voor kinderen

Dit is een zalig ontspanningsmoment voor  je kind.  Je kind wordt gemasseerd in een knusse ruimte met kaarjes en op de  achtergrond speelt een rustig muziekje. De massage bestaat uit lange, trage en  rustgevende strijkbewegingen, drukpunten, zachtjes wiegen en schudden.

Gezonde aanraking is belangrijk voor kinderen en massage is één van de meest positieve vormen van aanraking die er is.

Je kind is beter in balans. Het stimuleert het zelfvertrouwen van je kind en je kind leert zijn lichaam beter kennen en waarderen


Verwentijd 30min. €37,5

Verwentijd 60min. €72
Droom Zacht  


Uniek verwenmoment voor het slapengaan.

Hierbij gaat je zoon/dochter  15 a 20 min in de sauna. De sauna wordt hiervoor niet naar 75 graden gebracht maar naar een aangename 40 graden ter opwarming van het lichaam.  De temperatuur voldaat ook om de zoutmuur, in de sauna, zijn werk te laten doen naar het openzetten van de longen en sinussen. 


Wanneer het lichaam volledig is opgewarmd, volgt er een relaxerende massage van ongeveer 30min.

Doordat we eerst een sauna sessie toepassen en nadien de massage, gaat het lichaam geleidelijk afkoelen naar zijn normale temperatuur waardoor de aanmaak van het slaaphormoon wordt gestimuleerd en kinderen rustiger worden.

Kinderen ervaren dit als zeer aangenaam en dit draagt, op een natuurlijke wijze, bij tot meer rust, balans en een gezond slaappatroon bij kinderen. Laat je kind gerust zijn slaapknuffel meebrengen.


Verwentijd  60 minuten  –  € 65,00
Gelaatsverzorging voor Mini Ladies


Reiniging van het gelaat 

Zachte scrub 

Masker vol natuurlijk mineralen

Komkommerschijfjes op de ogen

Hoofd en gezicht massage 


Verwentijd  : 30 minuten €37,5
Gelaatsverzorging Mini Ladies + Salt Experience


We genieten nog even na tijdens een rustig voetbadje. We pimpen ons voetbadje met ons zelfgemaakt badzout, wat ook mee naar huis mag genomen worden.


Verwentijd: 60min - €60
Gelaatsverzorging Mini Ladies + Make Up 


Verwentijd : 45 min - €47,5
Chocolade Massage


Nog nooit was veel chocolade zo gezond !


Rug Scrub chocolade en Honing, verwijdert de dode huidcellen, en geeft je huid een zijde zacht gevoel

Ontspannende massage met warme chocolade – amandelolie

Pure chocolade smaakt en ruikt niet alleen heerlijk, het bevat ook veel positieve eigenschappen zoals kalium, calcium, magnesium. Maar ook Theobromine , latijn voor “ brood van de goden” en dat heeft een ontspannend effect op zowel mentaal en fysiek vlak . Chocolade stimuleert ook de aanmaak van serotonine, een neurotransmitter die een positief effect heeft op je emoties, eetlust, slaap en pijnervaring. Op het einde wordt de chocolade met warmte compressen verwijderd.


Verwentijd : 30 minuten - €37,5

Chocolade Massage + Mini Ladies 


Verwentijd: 60min - €70

Chocolade Massage + Salt Experience


We genieten nog even na tijdens een rustig voetbadje. We pimpen ons voetbadje met ons zelfgemaakt badzout, wat ook mee naar huis mag genomen worden.


Verwentijd: 60min - €60
Chocolade Massage + Mini Ladies + Make Up


Verwentijd: 75min - €75
Chocolade Massage + Mini Ladies + Salt Experience


We genieten nog even na tijdens een rustig voetbadje. We pimpen ons voetbadje met ons zelfgemaakt badzout, wat ook mee naar huis mag genomen worden.Verwentijd: 90min - €92
Kids Verwenarrangement voor 2 


Kies je voor een verwenarrangement voor twee, dan kan je kiezen uit een gelaatsverzorging / massage van 30 min.

De relaxruimte met infrarode ligbanken en zoutmuur en de sauna (speciaal voor kinderen max 50 graden) zijn gedurende 90min. ter beschikking.

Elk kind komt hierbij even afzonderlijk tot bij mij voor zijn/ haar individuele behandeling naar keuze van ongeveer 30min.

We proberen ten allen tijde de kinderen zoveel mogelijk bij elkaar te houden. Waarbij  ze elkaar zeker mogen vergezellen bij hun keuze van behandeling.Verwentijd :90 minuten €137Combi ticket 1

(voorlopig nog niet online te resereveren enkel telefonisch)


Wanneer zoon/dochter geniet van een wellness ervaring, geniet mama/papa van een deugddoende ontspanningsmassage. Deze vinden in aparte ruimtes plaats waardoor ieder zijn eigen momentje ten volle kan beleven en uw zoon/dochter een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende de behandeling. Hierdoor kan u als ouders ook even op de pauze knop duwen.


Verwentijd :60min €140Combi ticket 2


Wanneer zoon/dochter geniet van een wellness ervaring, geniet mama/papa van rust, stilte en warmte in onze relaxruimte met infrarode ligbanken. Uw zoon/dochter krijgt een persoonlijke begeleiding en u kan gedurende de behandeling ook als ouders even op de pauze knop duwen.Verwentijd :60min €115DUO massage

(enkel tlefonisch te reserveren)


Wat dacht je van samen met je zoon/dochter te genieten van een ontspannende massage in dezelfde ruimte?


Verwentijd: 30min €70

Verwentijd: 60min €135Alle behandelingen kunnen gecombineerd worden met onze relaxruimte met infrarode ligbanken , lichtschouwspel en een zoutmuur die de longen en sinuseen van de kinderen gaat open zetten zonder dat ze er erg in hebben .


Per 30min. €25 

Je mag als ouder ten allen tijden je zoon/dochter vergezellen als ze zich daar beter bij voelen.

Is het aan of uitdoen van badkledij nog wat moeilijk vragen wij of mama/papa nog even willen helpen. De kinderen krijgen een badjasje , teenslippers , handdoeken en water  van ons ter beschikking.

De kinderen mogen ook zelf hun muziek kiezen in elke ruimte waar ze komen.

VERVOERSSERVICE  + €7 (BINNEN EEN STRAAL VAN 15KM)


Ben je nog volop aan het shoppen, lunchen of dineren en geraak je niet tijdig terug bij Wellsi ?

Geen nood, wij brengen jouw zoon/ dochter graag persoon tot bij de winkel of restaurant waar u op dat moment bent.