Massages


Zoutstempel Massage €85/60min.

(ook mogelijk in duo mits telefonische reservatie)Bij de zoutstempelmassage wordt gebruik gemaakt van warme stempels, gevuld met Dode Zee zout, die de massage een extra dimensie geven. Door de verschillende handelingen met de stempels, gaan de zouten zich oplossen in samenwerking met de oliën. Het zout in de stempels zuivert, draineert en remineraliseert het lichaam. Het zorgt tegelijkertijd voor een peeling waarvan de huid zijdezacht wordt. Blokkades worden opgelost en nieuwe energie vloeit weer door uw lichaam. Uw lichaam is helemaal ontspannen en tintelt van levensenergie.


 Duo  Massage Under The Stars 

€160 / 60min (totaalprijs voor 2pers)Een candle light massage onder de sterren ! Eentje om nooit te vergeten.

Bovendien zal u door deze massage je lichaam bewust voelen waardoor je meer contact krijgt met je lichaam. Daarenboven worden ook de lymfevaten en de bloedcirculatie geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller gaan verlaten.Duo Deluxe Massage Under The Stars

€205/105min (totaalrprijs voor 2pers)


Een duo candle light massage onder de sterren + 45 min relaxruimte/sauna + 1 fles cava.

Bovendien zal u door deze massage je lichaam bewust voelen waardoor je meer contact krijgt met je lichaam. Daarenboven worden ook de lymfevaten en de bloedcirculatie geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller gaan verlaten.Duo Super Deluxe Massage Under The Stars

€235/150min ( totaalprijs voor 2pers)


Een duo candle light massage onder de sterren + 90min sauna en relaxruimte + fles cava.

Bovendien zal u door deze massage je lichaam bewust voelen waardoor je meer contact krijgt met je lichaam. Daarenboven worden ook de lymfevaten en de bloedcirculatie geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller gaan verlaten.


Sportmassage  €45/30 min of €75/60 min.

(ook mogelijk in duo mits telefonische reservatie)


Spieren, die intensief worden gebruikt, bij sport en zwaar fysieke arbeid, hebben onderhoud nodig. Ook bij mentaal intensief werk  of andere stresserende omstandigheden met onder andere spanningshoofdpijnen als gevolg werkt sportmassage effectief door.

Sportmassage leidt tot een verbetering van zowel de lichamelijke als mentale gesteldheid voor en na het sporten.

Onze massagoloog in Wellsi  heeft coachkennis en ervaring. Helpt sporters blessures te voorkomen, spieren sneller en beter te laten ontspannen en lichaam en geest samen te laten werken.


Drukpuntmassage €65/45 min.


Drukpuntmassage komt voor uit de eeuwenoude oosterse gezondheidsleer. TUI-NA is de oudste en chinese vorm. In Japan is op basis hiervan SHIATSU ontwikkeld. Drukpuntmassage bij Wellsi bestaat uit de combinatie TUI-NA en SHIATSU.

Deze vorm van massage geeft ontspanning met meer diepgang dan de westerse massages en is hierdoor effectiever. Dit komt doordat zowel spieren, als organen en uw energiebanen worden behandeld. Met drukpuntmassage worden blokkades op diverse niveaus opgeheven waardoor u zich merkbaar beter voelt.

Voor de massage van start gaat wordt de aanleiding of uw klacht vastgesteld en de specifieke drukpunten behandeld. Indien uw klacht ernstig blijkt te zijn en er is meer informatie nodig dan is een afstemming met uw behandelend therapeut of arts gewenst. 


Voetreflexologie €65/45 min.


Het bijzondere en effectieve van voetreflexologie is dat heel het lichaam wordt geactiveerd door alleen de voeten te behandelen. Het lichaam is namelijk weerspiegeld in reflexzones op de voeten. De behandeling wordt per lichaamstelsel (hart en bloedvaten-, ademhaling-,

beender-,spijsverterings- en uitscheidingsstelsel) en het lymfatisch sysyteem uitgevoerd. Bij specifieke klachten kan er ook per lichaamsdeel worden gewerkt.

Onze voetreflexoloog heeft de opleiding gevolgd bij een docent, die leerling is van Dwight Beyers, familie van de grondlegster van de hedendaagse voetreflexologie, Eucine Ingham. De overdracht is dus kort en geeft garantie voor authentieke behandelingen.

Voorafgaand aan de behandeling is er een anamnese om de klachten of uw doel exacter vast te stellen.

Voetreflexologie wordt ook gegeven voor algemene ontspanning.


Zwangerschapsmassage €75/60min.


Tijdens de zwangerschap gebeurt er in je lichaam heel veel in zeer korte tijd. Je lichaam verandert, spieren verzwakken en maken plaats voor het groeien van je baby. Hormonen gieren door je hele lijf en je lichaam is voornamelijk bezig met de voorbereiding op de bevalling en de ontwikkeling van het kindje.Dit alles kan onder andere zorgen voor vermoeidheid, slecht slapen, spierkrampen en opbouwen van stress, want ook geestelijk is dit alles een hele aanpassing voor jou. Een zwangerschapsmassage is de ideale manier om even te ontspannen. De krampen zullen verminderen, je zal je beter voelen in je lichaam en beter kunnen slapen. Dit alles heeft een positieve werking op het kindje in je buik dat zal voelen dat jij meer relaxed bent. Je kan genieten van een massage vanaf het begin tot de laatste dag van je zwangerschap en terug vanaf 4 weken na de bevalling.

Na de massage bieden we u nog de mogelijkheid om je ontspanningsmoment met een halfuurtje te verlengen door plaats te nemen in de relaxruimte.( €25)


Postnatale Massage €75/60min.


Een postnatale massage is ideaal ter ondersteuning van jouw herstel proces. Het zal je helpen om sneller te herstellen van de zwangerschap en bevalling. Deze massage is ook ideaal voor het verminderen van je babyblues.

Tijdens de zwangerschap veranderen er verscheidene dingen in je lichaam en wordt dan beëindigd met de meest intensieve oefening die je waarschijnlijk al hebt meegemaakt, namelijk de bevalling. Een bevalling wordt vaak vergeleken met het lopen van een marathon. Het duurt gemiddeld 6 maanden tot een jaar vooraleer je volledig hersteld bent. Zo intensief is "de bevalling".

Bovendien verdien je het om na die zware inspanning lekker verwend te worden!


Manuele Lymfedrainage massage  €80/60min.


Deze drainerende massage verbetert de lymfecirculatie en helpt vocht- en afvalstoffen af te voeren. Het is een zeer zachte, pompende, ritmische massage, die het afslankingsproces ondersteunt. De behandeling is ook heilzaam bij o.a. aderspat, etalagebenen, vochtretentie, vermoeide, opgezwollen benen, na een cosmetische ingreep en wanneer harde en stevige massage niet aan te raden is.

Voor lymfedrainage is een intakegesprek nodig, omdat in specifieke gevallen geen behandeling mag worden toegepast. Indien getwijfeld wordt dan moet eerst contact opgenomen te worden met de huisarts. Tevens dient de verwachting van de klant realistisch te zijn.


Bij de Manuele Lymfedrainage wordt ritmisch een heel zachte, spiraalvormige druk uitgeoefend op de lymfeklieren en lymfebanen; De richting wordt bepaald door de stroomrichting van het lymfestelsel. Het ritme van deze ‘handgreep’ is erg belangrijk, want dit ritme moet overeenkomen met het openen en sluiten van de kleppen in de lymfebanen en in de haarvaatjes, want alleen dan kan al het ‘overtollige’ lichaamsvocht goed worden afgevoerd. In principe is de behandeling vrijwel pijnloos. 


Wanneer is lymfedrainage inzetbaar?


De manuele lymfedrainage is toepasbaar bij veel klachten, al dan niet in combinatie met andere therapievormen bij:

* zwellingen (oedeem) bv. lymfoedeem, eventueel na een operatie of lifting. Hiervoor is akkoord van de arts aan te raden.

* bloeduitstortingen

* vochtretentie

* spierpijnen

* cellulitis

* bloedcirculatiestoornissen.


Er wordt geen lymfedrainage toegepast bij:


* hoge koorts

* kwaadaardige tumoren of kanker

* acute ontstekingen, vooral in het vaat- en lymfesysteem

* acute bacteriële infecties

* te actieve schildklier

* groter wordende wratten

* zwangerschap met risicofactoren

* zweer in de dikke darm. (betalen kan cash , bancontact of via payconiq)


Na elke massage heeft u steeds de mogelijkheid om te douchen en nog even na te genieten in de relaxruimte  met een glaasje cava of iets fris, aangeboden door Wellsi.


Indien u uw afspraak niet nakomt zal er 50% van de massage worden aangerekend.


       

MassagesAlgemene relaxatiemassage (zweedse massage) €75/60min.

(ook mogelijk in duo mits telefonische reservatie)Na een drukke dag of week kan een relaxatiemassage u nieuwe energie geven. Bovendien zal u door deze massage je lichaam bewust voelen waardoor je meer contact krijgt met je lichaam. Daarenboven worden ook de lymfevaten en de bloedcirculatie geactiveerd waardoor afvalstoffen het lichaam sneller gaan verlaten.