Huisregels

HuisregelsIedereen die een afspraakt maakt bij Wellsi is automatisch akkoord met de algemene voorwaarden en  huisregels:


- Om ten volle te kunnen genieten en te ontspannen ,vragen wij u om tijdig  aanwezig te zijn op uw afspraak. Bent u te laat, is dit ten koste van uw reservatie.


-Bij niet nakomen van een afspraak zal 50% van de prijs  in rekening worden gebracht.


- Gezien we hygiëne hoog in het vaandel dragen, verwachten wij dat u gedoucht bent voor de massagebehandeling.


- Voor de andullatietherapie raden we aan losse kledij te dragen, zodat de infraroodwarmte goed zijn werk kan doen.


- Voor de massages vragen wij u een goed aansluitende slip te dragen. Indien dit niet het geval is, geven wij u een wegwerpslip zodat de massage toch kan doorgaan.


- Indien er zaken zijn waar we rekening mee moeten houden bij een massage of behandeling bv. allergiën, blessures enz. Gelieve dit, voor aanvang van de behandeling, mee te delen om u een zo goed mogelijk resultaat te geven.


-  De massages worden met het grootste respect uitgevoerd. Erotisch getinte verzoeken zijn NIET aan de orde. Wij hebben het recht u de deur te wijzen en de nodige instanties in te lichten.


-  Eigen drank of voedsel  meepakken en  roken  in de sauna of relaxruimte worden niet aanvaard. Indien dit wel het geval is zal er een supplement van €50 in rekening worden gebracht.


- Het is verboden de sauna en de relaxruimte met schoeisel te betreden.


- Dragen van badslippers is verplicht.


- Uit hygiënisch oogpunt is het dragen van badkledij niet toegestaan, gebruik van badlakens/badjas in de  relaxruimte en sauna is verplicht.


- Wellsi is niet verantwoordelijk voor diefstal of verlies van persoonlijke zaken.


-Wellsi kan in geen geval aansprakelijk worden gesteld voor lichamelijke of materiële schade die veroorzaakt wordt door foutief of onvoorzichtig gebruik van de faciliteiten.


-Wanneer er schade wordt aangebracht aan de door u gehuurde ruimte bent u verplicht de herstelling van de schade te vergoeden en wanneer deze ruimte  gesloten moet worden om deze reden, vragen wij u een schadevergoeding van 150 € per dag te betalen.


- Gelieve de rust van de andere gasten te respecteren.


- Gelieve u GSM uit te schakelen of op trilfunctie te zetten.


Kortom, wat U thuis niet doet, kan bij ons ook niet!


Dank voor uw begrip


Het Wellsi team